Més de 10 anys gestionant amb èxit projectes informàtics

Guanya en eficiència i en rendibilitat

Us ajudem a millorar els processos interns i la comunicació amb els vostres clients amb solucions informàtiques 100% adaptades a les vostres necessitats.

Redueix despeses en informàtica

Sí, tal com ho llegeixes. La nostra feina consisteix a aconsellar-vos les millors opcions amb costos controlats i optimitzar els recursos informàtics disponibles.

Compta amb un acompanyament expert

Entendre els reptes i avantatges de la informàtica és clau per facilitar la implementació. Oferim acompanyament, consultoria tecnològica i formació dels equips.

Protegeix les dades de la teva empresa

El 99% de les empreses espanyoles admet haver patit un ciberatac el 2020. El 43% d’aquests atacs van dirigits a PIMES*. Actuem per identificar, prevenir i recuperar.

Els nostres clients diuen

 • Servei professional, atent, formal i sobretot ben format. Realment dona gust recolçar-se amb ells. Mai tenen un no.

 • Ricardo CarbonellRicardo CarbonellGerent AEEG

  ANH és una empresa molt professional i molt arrelada a les comarques de Girona. Tot un referent al seu sector.

 • Daniel BertranDaniel BertranGerent Lasentiu

  Molt professionals, ràpids i eficaços. 100% recomanable.

 • David PérezDavid PérezGerent Hurpi

  Treballar amb Anh Infotech és garantia de professionalitat i això es respira des del primer moment. La meticulositat amb la qual examinen cada punt de l'estructura de l'empresa tranquil·litza sobre la seguretat de la informació que manipulem.

 • Actualment tenim 8 òptiques a la província de Girona i ja fa dos anys que tenim el suport informàtic de Anh Infotech. Estem molt contents amb el servei prestat, ja sigui de manteniment informàtic com de noves instal·lacions que hem anat fent durant aquest període. El temps d'actuació és ràpid i eficaç, així com la resposta davant qualsevol dubte o problema que ens sorgeixi.

 • Un dels reptes de la configuració de la nostra empresa és assegurar uns equips informàtics segurs i actualitzats des dels nostres diferents llocs de treball. Gràcies a Anh Infotech disposem d'eines d'ús fàcil i del suport necessari per protegir les nostres dades.

 • Después de años buscando soluciones informáticas, he encontrado esta empresa que me ha sorprendido por su calidad y respuesta. Se nota que tienen conocimientos pero, lo más importante de todo, te dan los precios correctos del material informático.

 • Jordi AparicioJordi AparicioGirona Tours 360

  Bon servei, sempre disposats a ajudar en qualsevol dubte. Recomanable!

 • El servei in situ d'Anh Infotech representa un estalvi de temps, energia i maldecaps important. La professionalitat és impecable: pagues pel temps que el tècnic inverteix en l'equip, i ets testimoni directe. També compten amb una botiga online molt ben assortida, i el millor, un servei d'assessorament de compra que es troba a faltar a les grans superfícies. Aquesta empresa ofereix una manera nova de relacionar-te amb la informàtica, especialment si ets un usuari sense coneixements.

* Font: VMWare Carbon Black/Cybersecurity Ventures/Herjavec Group/Panda